top of page

Despre noi

Capitalul de incredere castigat in timp prin efort sustinut, prin seriozitate si promptitudine, prin analiza pas cu pas a tot ce inseamna „necesitatea clientului” sunt doar cateva caracteristici care ne-au propulsat catre succesul de care ne bucuram in fiecare zi,

Proiectele noastre dezvoltate

Rezervelor87 Militari
imobiliare1.jpg
Vile Pogany Residence.jpg

Pogany Residence proiect situat pe str. Domnisoara Madame Pogany nr.1 zona Drumul Taberei vandut complet format din 68 de case tip insiruite.

ViscoluluiResidence.tiff

Viscolului Residence proiect situat pe Str. Viscolului 60-62 sector 6 vandut complet format din 2 blocuri cu 80 de apartamente

Vile Militari

Vile Belsugului Residence situat in sector 6 pe str. Drumul Ciorogarla 171 proiect vandut complet format din 100 de case tip insiruite.

Crinului Residence

                     Ansamblul Crinului 42 se desfasoara pe o suprafata de 25.000 mp si cuprinde blocuri cu apartamente de 2 si 3 camere si garsoniere, total decomandate si case de tip insiruit cu 4 camere, toate cu predare la cheie. Disponibilitati atat pentru locuinte finalizate, cu predare imediata, locuinte cu acte finalizate, unde proprietarul isi poate personaliza spatiul dupa bunul plac si locuinte in curs de finalizare.
Intreg ansamblul este bransat la toate utilitatile, fiecare unitate fiind contorizata individual:

bottom of page